ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено робочу зустріч з питань попередження торгівлі людьми на території Тульчинського району!

Дата: 23.03.2021 11:12
Кількість переглядів: 132

Сьогодні, 23 березня 2021 року, відбулась робоча зустріч з питань протидії торгівлі людьми за участі заступника голови райдержадміністрації Юрія Деркача,  головного спеціаліста управління соціального захисту населення - відповідальної особи за проведення процедури встановлення статусу особи,  що постраждала від торгівлі людьми  - Віти  Мирончук,  та президентки неурядової неурядової громадської організації  «Прогресивні жінки»  Наталії Козлової.

         Під час зустрічі проведено аналіз нормативно-правових актів та розпорядчих документів, що стосуються торгівлі людьми, обговорено проблемні питання та розглянуто шляхи їх можливого вирішення. Також зроблено акцент на важливості посилення роботи всіх суб’єктів, які здійснюють заходи у цій сфері, зокрема в частині співпраці з даного питання з територіальними громадами.   

         За підсумками роботи прийняті рішення, спрямовані на координацію взаємодії суб`єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, визначено, що необхідно продовжити подальшу роботу з цього питання шляхом реалізації інформаційно –просвітницької кампанії.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь