ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Легалізація підприємництва та найманих працівників

Дата: 25.03.2021 14:08
Кількість переглядів: 165

25 березня 2021 року в залі засідання Будинку рад відбулось засідання «круглого столу» за участі представників Управління Держпраці у Вінницькій області,  ГУ ДПС у Вінницькій області, Тульчинського сервісного центру №17 Головного управління ПФУ у Вінницькій області, керівників та бухгалтерів сільгосппідприємств, представників територіальних громад району. В роботі засідання взяли участь заступники голови райдержадміністрації Юрій Деркач та Михайло Мурга.

Заступник начальника Управління Держпраці у Вінницькій області Сергій Гаєв повідомив присутнім щодо заходів на поліпшення легалізації у сфері підприємництва, зайнятості не зареєстрованих працівників у галузі сільгоспвиробництва, садівництва, будівництва та відстеження  нелегальних перевізників.

Також питання оподаткування та ліцензування були винесені на розгляд головним податковим ревізором ГУ ДПС у Вінницькій області Олександром Дібровим.

Під час дискусії виникло коло питань щодо підприємців, які припинили свою діяльність але здійснюють її без документів та відповідальність, що виникає в останніх під час виявлення такої категорії осіб.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь