ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні військовослужбовці Національної гвардії України!

Дата: 26.03.2021 09:00
Кількість переглядів: 182

У цей день ми вшановуємо усіх військових, які у лавах Національної гвардії України служать справі, зміцненню oбoрoнoздатнoсті та підвищенню безпеки нашої держави. У пам’яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться пoдвиги багатьoх пoкoлінь вoїнів-захисників, їх безмежна відданість і любoв дo ріднoї землі, мужність та герoїзм.

Реалії сьогодення ставлять перед вами нові виклики і випробування, які вимагають від життя рішучих дій.  Без сумніву ви, свідомо зробивши свій патріотичний вибір, здобули повагу та вдячність усього українського народу, стали учасниками доленосних для України подій, гідно витримуючи усі ці випробування.

Військовослужбовці Нацгвардії демонструють мужність і героїзм у боях під час захисту Батьківщини. Ми відзначаємо ваше професійне свято зі скорботою за тих, хто віддав своє життя за суверенність України, і з гордістю за тих, хто нині боронить її на Сході нашої держави.

Бажаю вам міцного здоров’я, залізного терпіння і хороброго духу! Нехай всі ваші цілі і мрії будуть легко досяжними! Залишайтеся такими ж сміливими, сильними і цілеспрямованими! Знайте, ви приклад мужності для всіх в нашій країні і за її межами!

З повагою

Голова районної державної адміністрації Олександр Гаврилюк

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь