ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Участь в акції «Посади дерево»

Дата: 09.04.2021 16:11
Кількість переглядів: 230

В XX столітті в Україні відбулась масштабна екологічна катастрофа, - пошкодження четвертого реактора на Чорнобильській АЕС.

Дана трагедія вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від наслідків людей, та як така, що нанесла найбільші екологічні руйнування та економічні збитки.

Ми живемо в епоху бурхливого розвитку цивілізації, багатогранно використовуючи природні ресурси для потреб суспільства. Тому треба діяти всебічно, щоб поліпшити та примножити можливості природи.

09 квітня 2021 року в парку «Пам’ять» в м.Тульчин біля пам’ятної стели ліквідаторам аварії на ЧАЕС, ветеранам ядерних випробувань, жертвам радіаційних катастроф «Тульчинці в горнилі Чорнобиля» проведено акцію «Посади дерево», яку приурочено 35-ї річниці трагедії на Чорнобильській АЕС.

В даній акції взяли участь члени Тульчинської районної громадської організації «Ліквідатори чорнобиля», голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк, заступник голови райдержадміністрації Володимир Скалій, чоловіча частина колективу управління соціального захисту населення райдержадміністрації на чолі з начальником Миколою Богачем.

Ця благородна акція – символічний заповіт від старших поколінь – молодшим – цінувати мир, життя, вміти захищати свою Батьківщину.

Фото І.Рябова

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь