ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звіт про проведену роботу та завдання на поточний тиждень: тема понеділкової апаратної наради

Дата: 12.04.2021 14:36
Кількість переглядів: 191

12 квітня 2021 року відбулась апаратна нарада за участю заступника голови райдержадміністрації Володимира Скалія, керівника апарату райдержадміністрації Тетяни Найди, начальників: управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, головних спеціалістів апарату райдержадміністрації. Відкрив на вів нараду голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк.

О.Гаврилюк заслухав звіт кожного керівника структурного підрозділу райдержадміністрації, які доповіли про стан справ та інформували про виконання завдань, які виникали протягом минулого робочого тижня.

Керівник апарату райдержадміністрації Т.Найда  поінформувала про оголошення конкурсів на вакантні посади: начальника управління правого забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування, начальника відділу юридичного забезпечення та супроводу діяльності органів місцевого самоврядування управління правого забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування, завідувача сектору з питань оборони та цивільного захисту апарату райдержадміністрації. Також було зосереджено увагу щодо поновлення складу комісій у зв’язку з кадровими змінами заступників голови райдержадміністрації.

Начальник відділу гуманітарного розвитку управління правого забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування Сергій Чепернатий доповів, що 10 квітня 2021 року відбулось пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Всіма учасниками пробного ЗНО в Тульчинському районі було дотримано встановлених протиепідемічних заходів, порушень  не зафіксовано. Також було обговорено питання депонованого зберігання архівних документів відділу освіти райдержадміністрації.

Голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк озвучив одне із важливих та ключових завдань, яке поставив Президент України – це  забезпечення населення нашої країни доступом до інтернету у межах програми цифровізації країни. З ініціативи Міністерства цифрової трансформації територіальні громади можуть отримати державне фінансування для підключення до широкосмугового інтернету закладів соціальної інфраструктури в селах (закладів освіти, бібліотек, медичних закладів, ЦНАПів). Очільник району дав доручення керівникам структурних підрозділів щодо інформування голів територіальних громад про отримання субвенції на дані цілі. Посадові особи повинні чітко усвідомлювати, що всі ініціативи держави щодо цифровізації країни, розвитку електронних послуг та сервісів неможливі, якщо населення не матиме доступу до якісного інтернету. 

Начальник відділу архітектури, просторового розвитку та житлово-комунального господарства апарату райдержадміністрації Микола Шевчук доповів, що в районі успішно пройшла Всеукраїнська екологічна акція «Озеленення планети», де лісівниками ДП «Тульчинське ЛМГ» було проведено  насадження в  Брацлавському, Шпиківському та Журавлівському лісництві. В  даній акції взяли участь посадові особи району та органів місцевого самоврядування, працівники сільськогосподарських підприємств району, студенти ВПУ№ 41 м.Тульчин та громадськість. У рамках цієї програми представниками територіальних громад Тульчинського району на прощі 11,6 га було висаджено 32200 саджанців різноманітних порід дерев.

Шевчук М.О. поінформував, що продовжується щорічна акція з благоустрою населених пунктів району, де упорядковано тротуари, сквери, кладовища, парки, місця для відпочинку із залученням всіх небайдужих жителів району.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Микола Богач поінформував, що мешканцям Тульчинського району проведено виплату допомог та субсидій в повному обсязі. Також було узгоджено робочі поїздки до Крижопільської та Томашпільської селищних рад.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь