ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Що потрібно знати клієнтам ТОВ «Вінницягаз Збут» про річний контракт

Дата: 12.04.2021 16:36
Кількість переглядів: 193

З 1 травня 2021 року, відповідно до постанови НКРЕКП, всі побутові споживачі газу в Україні будуть переведені на річний контракт з фіксованою ціною.

«ТОВ «Вінницягаз Збут» вже готується до введення річного контракту, який буде гарантією безперебійного постачання газу з 01 травня поточного року по 30 квітня наступного. Населення матиме стабільну ціну на блакитне паливо протягом всього року і зможе планувати свої витрати. Споживачам не потрібно буде щомісяця відстежувати ціни на газ, а суми в платіжках стануть максимально зрозумілими та прогнозованими», – розповідає директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник.

Керівник підприємства наголошує, що клієнтам «Вінницягаз Збут» не потрібно витрачати час на укладання нових договорів і збір необхідних для цього документів, оскільки перехід на базовий річний тариф відбудеться автоматично. Втім, споживачі зможуть обрати і будь-який інший тариф компанії. Наприклад, місячний або на опалювальний сезон.

«Ми плануємо запустити ще кілька нових газових тарифів. Зокрема, до наступного опалювального сезону знову запропонуємо побутовим споживачам взяти участь в акції «Твоя енергонезалежність» і створити власний запас газу на опалювальний сезон. У 2020 році 2268 наших клієнтів скористались такою пропозицією. Вони придбали газ на опалювальний період за ціною 4,49-5,49 грн за кубометр. Тож зимові стрибки цін їх не торкнулись», – коментує Василь Сопільник.

Варто також знати, що у разі зміни споживачем річного контракту на інший тариф або зміни постачальника протягом строку дії річного контракту, такий постачальник (а у випадку зміни постачальника – попередній постачальник) має право відмовити повторно продавати споживачу газ у рамках річного контракту.

Що ж до порядку розрахунків у рамках річного контракту, то він залишається незмінним — оплачувати спожитий газ потрібно буде щомісяця, до 25 числа місяця, наступного за розрахунковим. Ціна газу в річному контракті від «Вінницягаз Збут» стане відома 25 квітня – за п’ять днів до початку періоду постачання.

Інформацію про умови річного контракту та інших газових тарифів відстежуйте на вебсайті «Вінницягаз Збут», на сторінці компанії у Facebook та в Особистому кабінеті споживача.

Річний контракт – це ваша страховка від цінових коливань і гарантія стабільної ціни впродовж року!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь