ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Семінар з нагоди відзначення Дня охорони праці в Україні

Дата: 16.04.2021 10:22
Кількість переглядів: 176

14 квітня 2021 року на КНП «Крижопільська окружна лікарня інтенсивного лікування», Крижопільським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Вінницькій області організовано  проведення семінару з нагоди відзначення в Україні Дня охорони праці, який у 2021 році пройде під девізом: «Інвестуймо зараз у стійкі системи безпеки та здоров’я на роботі». У семінарі взяли участь страховий експерт з охорони праці Крижопільського відділення Фонду Вітатій Сатановський, завідувачі відділень, старші медичні сестри, сестри-господарки та працівники господарського відділення лікарні.

Під час проведення заходу, страховим експертом  проведено аналіз профзахворюваності та виробничого травматизму по Крижопільському району та доведено до  присутніх інформацію, надану управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Вінницькій області про  основні показники  травматизму у Вінницькій області.

Страховий експерт наголосив, що працівники закладів охорони здоров’я, які стоять на передовій боротьби з коронавірусом, мають чітко усвідомлювати важливість дотримання заходів безпеки, а керівники таких закладів мають робити все можливе для того, щоб зберегти життя та здоров’я своїх працівників в умовах підвищеного ризику.

На завершення страховим експертом було надано відповідь на низку запитань, що були в межах його компетенції. Найбільше присутніх цікавило питання стосовно причин тривалого розслідування випадків захворюваності медичних працівників на COVID-19, адже, стикаючись з ризиком, вони хочуть відчувати захист і підтримку з боку держави.

Також, лікарні було надано плакат з девізом Дня охорони праці, а також звернення організаційного комітету для розміщення на інформаційному стенді.

Сатановський В.В, страховий експерт з охорони праці 
Крижопільського відділення  Управління ВД ФСС України у Вінницькій  області

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь