ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги громад !

Дата: 20.04.2021 14:23
Кількість переглядів: 143

Відділ стратегічного розвитку, економіки, інфраструктури та агропромислового розвитку управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату райдержадміністрації інформує, що розпочато відбір на четверту програму Школи лідерів громад, яка відбудеться влітку!

Не впустіть можливість долучитися до найуспішнішої лідерської ціннісно-орієнтованої Спільноти та отримати навички з ефективного управління!

Школа лідерів громад – це навчальна програма, створена об’єднувати місцевих лідерів з усіх регіонів України та допомагати їм розвивати їхні громади.

Цього року планується поглибити співпрацю з громадами та забезпечити їх довгостроковим менторством для вирішення нагальних потреб, роблячи акцент на проблемах довкілля.

Також планується впроваджувати такі інструменти громадської участі, як соціальний аудити та міські зібрання у форматі Town Hall Meeting, що допоможе громадам швидше та ефективніше вирішувати свої проблеми. Спектр тем, які охоплює цьогорічна програма, надзвичайно широкий – від безпечного середовища до доступу до якісної медицини та освіти.

Детальні умови програми та анкета https://leaders.usps.org.ua/.

Податися на участь можна до 10 травня включно.

Програма Школи лідерів громад була започаткована у 2015 році під егідою Української школи політичних студій/Ukrainian school of political studies та Лабораторії законодавчих ініціатив за підтримки Міжнародного фонду "Відродження".

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь