ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У 2021 році на Вінниччині планується завершити 10 об’єктів в рамках реалізації Національної програми «Велике будівництво»

Дата: 20.04.2021 16:49
Кількість переглядів: 153

 

Про це сьогодні розповів заступник Голови ОДА Олександр Піщик, під час брифінгу присвяченому реалізації на Вінниччині проектів Національної програми Президента України «Велике будівництво».

«На Вінниччині визначено 10 об’єктів, які реалізовуватимуться у 2021 році. Це об’єкти спортивної, освітньої, медичної, культурної і інноваційної інфраструктури. Всі вони реалізуються за рахунок державних коштів і  вони будуть завершені у 2021 році. Сьогодні увагу хочу приділити об’єктам спортивної інфраструктури: в області таких реалізовується 3. Головна мета – створення сучасного спортивного простору та популяризація спорту в громадах», - зазначив Олександр Піщик.

Перший об’єкт, про який розповів посадовець, знаходиться в місті Вінниці – це реконструкція спортивного комплексу з басейном по вулиці академіка Янгеля. Об’єкт розпочато в 2018 році. За власні кошти вінницька громада вже виконала 55% робіт і за ініціативи міської ради цей об’єкт в 2021 році включено до програми «Велике будівництво» з подальшим фінансуванням за рахунок ДФРР. Сума фінансування складає майже 12 млн грн. і завершити його планують до кінця 2021 року.

Другий об’єкт – це спортивний комплекс, який знаходиться в Жмеринській громаді. Зокрема мова йде про спортивний комплекс в Браїлові.

«Цьогоріч завершиться реконструкція існуючої будівлі і добудується велика спортивна зала для ігрових видів спорту. Це реальна потреба для тих спортсменів, які вже довгий час проводять тренування в незадовільних умовах. В цьому році передбачено фінансування в розмірі 10 млн грн і об’єкт також планується завершити до кінця року», - розповів Олександр Піщик.

Останній об’єкт, якому приділив увагу заступник Голови ОДА, – це реконструкція будівлі гімназії під плавальний басейн в м. Могилів-Подільський. Нажаль, за його словами, таких об’єктів в області дуже мало, але  такі об’єкти найбільш необхідні в освітніх закладах.

«Цей об’єкт вже готовий на 67%. В минулі роки він реалізовувався за кошти держави і міського бюджету. Цього року фінансування на будівництво об’єкту надійде також з державного бюджету і до кінця року він відкриє свої двері для відвідувачів», - підкреслив посадовець.

Олександр Піщик наголосив, що «Велике будівництво» на Вінниччині у 2021 році – це не тільки амбітні плани, а ще й великі можливості об’єднати спільні зусилля всіх, хто приймає участь в президентській програмі і показати реальний результат роботи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь