ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тульчинський район прийняв естафету пам'яті «Чорнобильська трагедія: подвиг, пам'ять, майбутнє» від Могилів-Подільського району

Дата: 22.04.2021 14:49
Кількість переглядів: 220

Сьогодні, 22.04.2021 року в парку «Пам’ять» в м.Тульчин біля пам’ятної стели ліквідаторам аварії на ЧАЕС, ветеранам ядерних випробувань, жертвам радіаційних катастроф «Тульчинці в горнилі Чорнобиля» заступник голови Могилів-Подільської райдержадміністрації  Юрій Яцук, голова громадської організації «Могилів-Подільська районна організація «Всеукраїнське об’єднання ветеранів Чорнобиля» Людмила Рафальська передали голові Тульчинської райдержадміністрації Олександру Гаврилюку та голові Тульчинської районної громадської організації «Ліквідатори Чорнобиля» Станіславу Вільку символічний пам’ятний знак та альбом ліквідаторам – «чорнобильцям».

Перед присутніми виступили голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк та Тульчинський міський голова Валерій Весняний. Посадовці висловили слова вдячності – ліквідаторам аварії, за врятовані мільйони життів, наголосили, що нашим священним обов’язком є пам’ять про тих, кого немає поряд з нами,  хто не вагаючись, взяв участь в ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Ми низько вклоняємось усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС, які 35 років тому, не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха, аби якомога швидше ліквідувати наслідки трагедії, обмежити біду для усіх нас.

Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять тих, хто віддав життя у боротьбі з трагедією. Присутні поклали квіти до пам’ятної стели ліквідаторам аварії на ЧАЕС.

Естафета пам’яті «Чорнобильська трагедія: подвиг, пам'ять, майбутнє» уже пройшла у Вінницькому, Хмільницькому, Жмеринському, Могилів-Подільському районах, а 23 квітня пам’ятний знак буде передано Гайсинському району.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь