ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

23 квітня –  Всеукраїнський день психолога

Дата: 23.04.2021 08:44
Кількість переглядів: 119

Світ, у якому ми живемо,  висуває досить суворі вимоги до людини: необхідно бути освіченою, активною, соціально адаптованою, професійно успішною, творчо реалізованою. Зрозуміло, що відповідати таким вимогам повною мірою може не тільки фізично, але й  психічно здорова людина. І якщо забезпечення фізичного здоров’я – це прерогатива медицини, то збереження та розвиток психічного здоров’я та соціального благополуччя особистості – основне завдання діяльності психологічної служби системи освіти, 30-річчя створення якої відзначається у 2021 році.   

Україна знаходиться на зламі часів – побудови сучасного європейського суспільства, українці знаходяться під важким емоційним тягарем: загострення соціально-економічних умов життя, зміни у політиці, військові дії на сході країни, пандемія, потоки негативної інформації.

Психологи першими відчувають наслідки суспільних змін та вплив на життя людини.

Сьогодні великою цінністю є можливість бути почутим, відверто розповісти про свої почуття та проблеми, при цьому не боятися осуду.        

Уникнути проблем нам допомагають мудрі поради досвідчених фахівців - психологів, чиє професійне свято, Всеукраїнський день психолога, відзначається в Україні 23 квітня.

Робота психолога дуже тонка і багатогранна, вона вимагає великої віддачі і повного спокою власної душі. Ви даєте можливість скинути негативний тягар думок, самостійно розібратися у своїх почуттях і знайти шлях та сили рухатися вперед не озираючись назад. Дане свято - це привід сказати «спасибі» людям, які розділяють чужі проблеми, горе і радості, а також допомагають іншим знаходити себе в цьому житті.

Бажаю вам міцного здоров’я, щоб збувалися найсміливіші мрії, частіше бути в колі люблячої родини і радіти життю.

Голова районної  державної адміністрації                Олександр Гаврилюк

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь