ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 26.04.2021 16:39
Кількість переглядів: 519

26 квітня 2021р. під головуванням голови комісії, голови райдержадміністрації Олександра Гаврилюка  було  проведено засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС на якому були розглянутo питання «Про посилення заходів щодо запобігання та протидії масовим пожежам у природних екосистемах області в пожежонебезпечний період 2021 року» .

Протокольно були затверджені перелік населених пунктів, котеджних містечок, дачних і садових товариств та об’єктів розміщених у лісових масивах району та графік здійснення перевірок населених пунктів, котеджних містечок, дачних і садових товариств та об'єктіврозміщених у лісових масивах Тульчинського району. Головам територіальних громад району, відповідно до «Актів обстеження населених пунктів, що розташовані в межах лісової зони, щодо стану протипожежного захисту» доручено організувати проведення комплексу заходів щодо запобігання та протидії масовим пожежам в природних екосистемах на територіях відповідних громад. За результатами голосування та з урахуванням обговорень було ухвалено протокольне рішення та доведено до виконавців.

Крім того учасниками засідання було наголошено на ряді інших заходів та прийнятих рішень, що стосуються забезпечення недопущення виникнення лісових пожеж, пожеж в екосистемах та уникнення  матеріальних збитків і людських жертв.

Також заступником голови райдержадміністрації Володимиром Скалієм було наголошено на необхідності дотримання всіх карантинних обмежень в період Великодніх свят та протиепідеміологічних норм на кладовищах в поминальні дні, оскільки лише об’єднавши зусилля можливо  унеможливити сплеск захворюваності після свят.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь