ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Велике будівництво триває: Кардіоцентр Могилів-Подільськоі? окружноі? лікарні – на стадіі? юридичного оформлення документів

Дата: 27.04.2021 10:36
Кількість переглядів: 142

 

Перебуваючи з робочим візитом в м. Могилів-Подільський, заступник голови ОДА Олександр Піщик, разом із головою Могилів-Подільської міської територіальної громади Геннадієм Глухманюком та головою РДА Юрієм Яцуком, оглянув і проконтролював хід робіт зі створення реперфузійного центру кардіохірургії на базі Могилів-Подільської ОЛІЛ.

Так, комісія склала відповіднии? акт з прии?мання-передачі, якии? затвердять на черговіи? сесіі? міськоі? ради. Встановили і протестували ангіограф – він  є аналогом того, який працює на базі ВОКЛ ім. Пирогова. За рахунок коштів місцевого бюджету для Центру закупили додаткове медичне обладнання та меблі.

За пропозицією голови облдержадміністрації Сергія Борзова, закріплено кураторів – профільних фахівців: це судинні хірурги та кардіохірурги обласноі? лікарні ім. Пирогова. Є домовленості про консультаціі? із фахівцями інституту М.М. Амосова. Медичнии? персонал лікарні готовии? приступити до виконання службових обов’язків.

Окрім того, в медичному закладі встановлюють кисневу станцію і продовжують реконструкцію прии?мального відділення — «Велике будівництво» на Вінниччині триває. Далі буде.

#ВеликеБудівництво

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь