ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні працівники, роботодавці Тульчинського району!

Дата: 28.04.2021 08:39
Кількість переглядів: 109

28 квітня в Україні, відповідно до Указу Президента України № 685/2006 від 18 серпня 2006 року, щороку відзначається Всесвітній день охорони праці. Вшановуючи пам'ять загиблих на виробництві, ми хочемо нагади суспільству, що найвища цінність людини - це життя та здоров’я. І їх захист потребує чималих зусиль. Бережіть себе та тих, хто працює поруч з вами! Пам’ятайте, що дотримання законодавства у сфері охорони праці та розвиток охорони праці є запорукою збереження життя та здоров’я кожного.

Девіз Дня охорони праці в Україні у 2021 році «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи - інвестуємо зараз у стійки системи безпеки та здоров’я на роботі». Нинішня криза, через пандемію COVID-19, демонструє важливість зміцнення систем безпеки та здоров’я на роботі.

Хочу побажати усім, хто працює у сфері охорони праці, з невичерпними силами і натхненням продовжувати своїми фаховими діями забезпечувати і підтримувати на підприємствах, установах, організаціях району їх безпечну життєдіяльність.

Бажаю вам безпечної та здорової праці, міцного здоров’я, незгасної життєвої енергії і наснаги до праці, щоб ваша мудрість та ділові якості примножували трудові здобутки нашого району. Добра та благополуччя вам і вашим родинам!

Будьте завжди пильними!

Голова Тульчинської райдержадміністрації  Олександр Гаврилюк

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь