ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Здорова молодь і розвиток спорту завжди залишатимуться пріоритетом

Дата: 30.04.2021 10:30
Кількість переглядів: 142

Головна мета позашкільної фізкультурно-спортивної роботи полягає в залученні дітей до самостійних щоденних занять фізичними вправами за місцем проживання. З метою  утвердження здорового способу життя дітям надається можливість продовжити заняття фізичною культурою і спортом у спортивних навчальних закладах, дитячо-юнацьких спортивних школах в позашкільний час.

29.04.2021 року голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк з робочим візитом відвідав Піщанську селищну раду. На базі місцевої ДЮСШ відбулась зустріч з директором закладу Валерієм Твердохлібом, який розповів про роботу закладу, здобутки місцевих спортсменів та проблеми, які виникають під час тренувань.

Серед ряду видів спорту на теренах Піщанської громади активно популяризується і пауерліфтинг. Валерій Олексійович інформував очільника району, що завдяки ПАТ "ПлазмаТек" в ДЮСШ з’явився тренажер для тяги, який надасть змогу місцевим спортсменам вдосконалювати свої спортивні навики.

Голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк зауважив, що наше завдання підтримувати молодь, що  займається спортом в усіх їх починаннях та забезпечувати найкомфортніші умови для активного дозвілля.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь