ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ремонтні роботи на фінішній прямій

Дата: 30.04.2021 17:32
Кількість переглядів: 147

29 квітня 2021 року голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк зустрівся з головним лікарем КНП «Піщанський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Піщанської районної ради» Катериною Степуленко та особисто оглянув як тривають ремонтні роботи в закладі.

Керівник установи поінформувала, що в 2020 році з місцевого бюджету було виділено кошти в сумі 500,0 тис.грн, дані кошти використано на виготовлення проектно-кошторисної документації та на демонтажні роботи.

Відповідно до перерозподілу між проєктами та заходами залишків субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості Піщанському районному центру первинної медико-санітарної допомоги було виділено 4182,8 тис.грн. для ремонту даного закладу. Станом на 30 квітня 2021 року використано 2653,50 тис.грн.

За виділені кошти у Центрі облаштовано вхідну площадку для маломобільних груп населення, опущено стелю, зроблено перепланування кімнат, замінено систему електропостачання та каналізаційних мереж, вкрито підлогу облицювальною плиткою. На даний момент проводяться внутрішньо-оздоблювальні роботи: фарбування стін.

За словами керівника закладу роботи планують закінчити до кінця червня 2021 року.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь