ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Матеріали Тульчинського районного центру зайнятості для розміщення на web - сторінці ОЦЗ

Дата: 31.05.2021 16:29
Кількість переглядів: 134

Профорієнтаційний (урок) семінар для учнівської молоді. В травні школи Тульчинського району відновили навчання, діти з радістю зустрілися з вчителями та однокласниками. Профорієнтація старшокласників залишається актуальною.

З метою активізації профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю спеціаліст з профорієнтації Тульчинської районної філії Вінницького ОЦЗ провела профорієнтаційну роботу з учнями 9-го та 10-го класу загальноосвітнього навчального закладу для мотивації їх до вибору актуальних професій, затребуваних на ринку праці регіонів

Так 31 травня 2021 року в НВК ЗШ І-ІІ ст. № 3- гімназія м.Тульчин відбувся профорієнтаційний (урок) семінар для учнівської молоді.

Мета заходу сформувати у школярів уявлення про реалії трудового життя, позитивне ставлення до робітничих професій; реальний погляд на вибір професії з урахуванням їх бажань, можливостей та потреб ринку праці; психологічну готовність учнів до побудови професійної кар’єри; надати допомогу у професійному виборі, познайомити учнів з проблемою самовизначення; сформувати в учнів реальний погляд на вибір професії з урахуванням їх бажань, можливостей та потреб ринку праці; мотивувати учнівську молодь до вибору актуальних на ринку праці професій..

Провідний фахівець з профорієнтації Тульчинського районної філії Ференець Тетяна допомогла учням розробити формулу вибору професії, зрозуміти, що при всій складності вирішення проблеми сформулювати правило вибору професії дуже просто: необхідно , щоб ця професія відповідала нахилам, можливостям людини і була потрібна людям та суспільству.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь