ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Співпраця з громадами

Дата: 01.06.2021 16:40
Кількість переглядів: 155

Сьогодні, 01.06.2021 року, спеціалістами управління соціального захисту населення Тульчинської районної державної адміністрації проведено семінар-нараду в Шпиківській територіальній громаді.

Обговорено ряд питань, які стосуються умов призначення різних видів державних допомог, зокрема: допомоги на догляд, допомоги на дітей одиноким матерям, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям.

Працівників управління соціального захисту населення громади та діловодів ознайомлено зі змінами в законодавстві щодо надання житлових субсидій та пільг, внесеними постановами Кабінету Міністрів України від 14.04.2021 року № 420 та від 19.05.2021 року № 505 до Положення про порядок призначення житлових субсидій, які застосовуються з 1 травня 2021 року.

Пропрацьовано зміни внесені постановою Кабінету Міністрів України від 14.04.2021 року № 362 до Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні та інші засоби реабілітації, які застосовуються з 1 червня 2021 року.

Особливу увагу було звернено на постанову КМУ від 29.03.2021 року  № 277 «Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України», якою визначено спосіб доставки державної допомоги одержувачам з 1 вересня 2021 року.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь