ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Поліцейська станція – сучасна потреба кожної громади

Дата: 10.06.2021 16:54
Кількість переглядів: 141

10 червня 2021 року в смт. Брацлав відбулась робоча зустріч начальника Тульчинського РВП ГУНП у Вінницькій області Василя Костишена, заступника начальника Тульчинського РВП ГУНП у Вінницькій області Сергія Капелюшного, заступника начальника з превентивної діяльності Тульчинського РВП ГУНП у Вінницькій області Андрія Лелеки, заступника голови Тульчинської районної державної адміністрації Сергія Чепернатого з головою Брацлавської СТГ Миколою Кобринчуком, заступником селищного голови Андрієм Марчуком на базі створюваної в громаді поліцейської станції, що по вул. Соборній 65.

Під час зустрічі було перевірено стан проведених робіт та заплановано ряд додаткових заходів для своєчасної здачі в експлуатацію поліцейської станції.

Керівники району, в свою чергу, теж взяли на себе ряд зобов’язань з метою пришвидшення підготовки станції.

На даний час поліцейські станції створюються в усіх громадах Тульчинського району з метою подальшого підвищення надання якісних послуг населенню, оперативного реагування на зміну оперативної обстановки, координації попереджувально-профілактичних заходів, ефективності взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування,  населення з питань забезпечення правопорядку на території громад.

Сторони домовились про прикінцеву перевірку готовності надважливого соціального об’єкту 15 червня за участі голови Тульчинської районної державної адміністрації  Олександра Гаврилюка.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь