ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щотижнева апаратна нарада: основні акценти 

Дата: 14.06.2021 14:38
Кількість переглядів: 166

Сьогодні, 14 червня 2021 року відбулась апаратна нарада за участю заступників голови райдержадміністрації Сергія Чепернатого, Михайла Мурги, керівника апарату райдержадміністрації Тетяни Найди, начальників: управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, головних спеціалістів апарату райдержадміністрації, керівників управлінь, відділів та служб району. Відкрив та вів нараду заступник голови райдержадміністрації Володимир Скалій.

Начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Віталій Поліщук інформував  про стан організації роботи служби у справах дітей райдержадміністрації у перехідний період за 5 місяців 2021 року.

В зону обслуговування працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації входять 190 населених пунктів в яких проживає 26079 дітей, з яких 303 дитини мають статус дитини-сироти та дитини позбавленої батьківського піклування, що становить 1,1% від загальної кількості дитячого населення, 220 дітей мають статус позбавлених батьківського піклування, сімейними формами виховання охоплено 287 дітей, 203 дитини перебувають під опікую громадян, 84 – виховуються в прийомних сім’ї та будинках сімейного типу. 

На території району функціонує 15 прийомних сімей в яких виховується 27 дітей, 6 дитячих будинків сімейного типу, в яких виховується 37 дітей.

Протягом півріччя в районі 8 дітей набуло статус сироти/позбавлених, з яких 7 дітей влаштовано під опіку/піклування, 1 дитина набула повноліття, відбулось 1 усиновлення громадянами України.

Працівники служби у справах дітей співпрацюють з працівниками органів місцевого самоврядування, Національної поліції та спільно проводять профілактичні рейдові відпрацювання. В результаті 68 рейдів 127 батьків було попереджено про можливу відповідальність за належне виконання батьківських обов’язків.

За інформацією Управління превентивної діяльності Головного управління НП у Вінницькій області за звітний період неповнолітніми скоєно 252 адміністративних правопорушень (19 Тульчинський район). Із 97 кримінальних правопорушень області в Тульчинському районі скоєно 8.

Працівники служби у справах дітей  із залученням працівників Національної поліції, місцевого самоврядування проводять рейдові відпрацювання під час яких відвідуються торгівельні та розважальні заклади на рахунок перебування неповнолітніх, продажу їм алкоголю та тютюнових виробів.

Начальник Тульчинської районної філії Вінницького обласного центру зайнятості Лідія Малюта доповіла про  стан зайнятості населення району.

Протягом 2021 року послугами Тульчинської філії скористались 1623 громадян, які шукали роботу, з них 1497 осіб мали статус зареєстрованого безробітного. За сприяння районної служби зайнятості працевлаштовано 423 особи, 14 осіб працевлаштовано на нові робочі місця з компенсацією роботодавцю витрат в розміні єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. 80 осіб залучено до громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру.

З метою підвищення конкурентоспроможності на ринку праці 84 безробітних проходили професійне навчання із них 98,2% працевлаштувались одразу. Профорієнтаційними послугами охоплено 1318 громадян.

Станом на 14.06.21 р на обліку перебуває 716 осіб, із них 664 отримують допомогу по безробіттю.

У звітному періоді на обліку перебувало 39 осіб учасників АТО, із них 13 працевлаштовано.

Заступник голови райдержадміністрації Сергій Чепернатий анонсував заходи, які відбуватимуться в районі протягом тижня.

Заступниками голови райдержадміністрації було дано доручення щодо порядку денного апаратної наради.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь