ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Брацлавській поліцейській станції бути

Дата: 15.06.2021 16:50
Кількість переглядів: 113

15 червня 2021 року голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк особисто перебуваючи з робочим візитом в Брацлавській громаді оглянув майбутню поліцейську станцію.

В розмові з селищним головою Миколою Кобринчуком, очільник району зазначив, що забезпечення правопорядку і безпеки є одними з пріоритетних завдань влади, яке має вирішуватись комплексно, для цього повинен бути механізм зворотного зв’язку із громадою для вирішення проблем безпеки в своїх громадах за допомогою взаємодії між поліцією, громадою та місцевою владою. 

Микола Миколайович повідомив, що в будівлі проведено поточний ремонт  внутрішніх кабінетів, даху тощо. На разі вирішується питання щодо асфальтування доріжки, меблювання приміщення та встановлення відповідної оргтехніки.

Майбутня поліцейська станція обслуговуватиме 18 населених пунктів громади,  додасть відчуття захищеності місцевим жителям, зазначив начальник Тульчинського районного відділу поліції ГУНП у Вінницькій області Василь Костишин. Адже головний чинник, що має бути – це безпека жителів громади. Відкриття поліцейської станції вирішить проблему рівня злочинності.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь