ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Крижопільську поліцейську станцію відкрито

Дата: 18.06.2021 14:05
Кількість переглядів: 133

Сьогодні, в Крижопільській територіальній громаді в День  дільничного офіцера поліції, урочисто відкрито поліцейську станцію. В урочистих заходах взяли участь заступник голови райдержадміністрації Володимир Скалій, заступник начальника Тульчинського районного відділу поліції ГУНП у Вінницькій області, підполковник поліції Сергій Капелюшний, Крижопільський селищний голова Володимир Васильшин, громадськість селища, особовий склад поліції.

З вітальним словом перед присутніми виступив заступник голови райдержадміністрації Володимир Скалій, який від імені голови облдержадміністрації Сергія Борзова та голови райдержадміністрації Олександра Гаврилюка привітав Крижопільську громаду з відкриттям поліцейської станції. У своєму виступі Володимир Васильович зазначив, що поліцейська станція покликана посилити громадську безпеку.

Зазначив, що  жителі громади відчують позитивні зміни в організації правопорядку, бо в кінцевому результаті це і є метою співпраці – забезпечити мир і спокій для  громадян.
За словами начальника Тульчинського РВП ГУНП у Вінницькій області Сергія Капелюшного, відкриття поліцейської станції – це перший крок до зміни системи взаємовідносин між громадянським суспільством і поліцейськими. Сергій Валерійович подякував всім, представникам влади за відкриття станції, за потужну роботу, облаштування поліцейського офісу, оснащення оргтехнікою,  меблями, канцелярським приладдям, побутовою технікою. За проведену роботу підполковник поліції вручив  подяку селищному голові.

Після урочистого відкриття присутні оглянули службове приміщення, де є два робочі кабінети та кімната відпочинку.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь