ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні працівники медичних закладів Тульчинщини!

Дата: 20.06.2021 09:49
Кількість переглядів: 187

20 червня всі медики України відзначають своє професійне свято – День медичного працівника. Ваша робота дуже складна і вкрай необхідна для суспільства. Своєю невтомною працею ви повсякчас демонструєте приклади професіоналізму, витримки, самовідданості. Власною добротою, знаннями та досвідом повертаєте людей до повноцінного життя, лагідним словом даруєте надію на одужання.

Одне з найголовніших досягнень медиків в складний сучасний період – це збереження медичних закладів, їхнього кадрового потенціалу, тобто основ охорони здоров’я як галузі. Це заслуга кожного лікаря, медичної сестри, санітарки. Роль медичного працівника в українському суспільстві завжди буде надважливою. Кожен розуміє: здоров’я суспільства залежить від професіоналізму медиків, порядності і душевної чуйності послідовників Гіппократа.

Земний уклін вам! Вірю, що лікарська честь і громадянська відповідальність, працьовитість і самовідданість будуть завжди слугувати людині та дарувати надію і віру.

Від усього серця вітаю вас з професійним святом і бажаю вам успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою. Нехай же Господь за вашу мужність пошле міцне здоров'я та сил. Дякую вам за все, ангели-охоронці в білих халатах!
 

З повагою

Голова районної державної адміністрації       Олександр Гаврилюк

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь