ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У рамках програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" у м. Бар збудують сучасний стадіон

Дата: 25.06.2021 16:28
Кількість переглядів: 133

Незабаром Барська територіальна громада отримає понад 7 мільйонів гривень на реконструкцію стадіону «Колос». Залученню державних коштів на ремонт посприяла народний депутат України Ірина Борзова.

«Обіцяла – виконуємо! В Барі буде сучасний стадіон! - повідомляє Ірина Борзова, - Я зробила все можливе, як народний депутат, щоб залучити державні кошти на реконструкцію стадіону».

Відтак, на бюджет Барської міської громади надійде 7,240 млн гривень для реконструкції стадіону КЗ «Барська районна дитячо-юнацька спортивна школа «Колос» на вул. Комарова, 2, у м. Бар.

Народний депутат подякувала за співпрацю Голові Вінницької  ОДА Сергію Борзову та очільнику Барської ОТГ Володимиру Саволюку за підготовку всіх необхідних документів та виготовлення проектно-кошторисної документації.

«Проект подали. 16 червня на Кабміні затвердили розподіл державної субвенції на реалізацію інфраструктурних проектів та розвиток об’єктів соціально-культурної сфери».

«Супер новина у сфері спорту Вінницької області! Сьогодні вкрай важливо розвивати спортивну інфраструктуру по усій області. Днями Президент України презентував програму «Здорова Україна», яка має зробити спорт доступним для всіх. Для того, щоб кожен українець відчував, що без цього неможливо. Це стосується людей будь-якого віку. Адже українці заслуговують на довге та якісне життя», — прокоментувала перший заступник Голови ОДА Наталя Заболотна. Посадовиця додала, що цей стадіон - спортивна мрія барчан, яка стане реальністю завдяки підтримці Ірини Борзової.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь