ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наталя Заболотна: Ухвалення обласної програми розвитку фізичної культури і спорту є свідченням підтримки депутатським корпусом курсу Президента на шляху до здорової нації

Дата: 25.06.2021 16:32
Кількість переглядів: 138

Сьогодні  на черговій сесії обласної Ради прийнято Програму розвитку фізичної культури і спорту у Вінницькій області на 5 років, яку ініціювала та розробила обласна державна адміністрація.

”В Україні триває програма Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво», в рамках якої по усій області відновлюються та будуються в тому числі й об’єкти спортивної інфраструктури. Ухвалення цієї програми обласною радою - є свідченням підтримки депутатським корпусом курсу Президента на шляху до здорової нації”, - прокоментувала перший заступник Голови обласної державної адміністрації Наталя Заболотна.

Відповідно до прийнятої Програми, заплановано кошти на проведення капітальних ремонтів та реконструкцій спортивних споруд: стрілецького тиру, елінги та спортивного будинку Вінницької обласної організації «Динамо», Вінницької обласної спеціалізованої школи олімпійського резерву з веслування імені Юлії Рябчинської, будівлі легкоатлетичної зали з манежем, прибудов Вінницької територіальної організації «Колос» тощо.

Зауважимо, днями керівники профільних структурних підрозділів ОДА взяли участь у форумі «Україна 30. Здорова Україна», де Президент Володимир Зеленський представив загальнонаціональну програму «Здорова Україна». Вона спрямована на всі вікові категорії та групи населення і має на меті збільшення тривалості життя українців. Одним із завдань, яке поставив  Глава держави  - щоб найближчим часом тисячі «активних парків» і спортивних майданчиків з’явились і у великих містах, і в маленьких селах.

Вінниччина впевнено рухається у реалізації державної політики щодо  підтримки та розвитку здорового і активного способу життя для  усіх вікових категорій та груп населення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь