ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щедрик - мелодія Вінниччини! РЕКОРД УКРАЇНИ!

Дата: 26.06.2021 18:39
Кількість переглядів: 169

#30роківНезалежності_Вінниччина

#Тульчинський_район

Щедрик - мелодія Вінниччини! РЕКОРД УКРАЇНИ!

Сьогодні, з ініціативи Сергій Борзов - голова Вінницької ОДА в рамках Плеяди культурно-мистецьких заходів «Ти у мене єдина» з нагоди відзначення 30-ти річчя незалежності України, представляє проєкт «Щедрик – мелодія Вінниччини».

Вінниччина – регіон, який безпосередньо пов'язаний з ім’ям видатного земляка, всесвітньовідомого композитора Миколи Леонтовича. Наш Щедрик лунає на всіх континентах, але ми маємо нагадати світові, що Щедрик Леонтовича народився на Вінницькій землі.

Сьогодні ми разом з Вами, багатотисячною кількістю артистів, глядачів встановимо Рекорд України на наймасовіше виконання Щедрика і цей день увійде в історію нашої країни.

Щерик став культурним брендом нашої Вінниччини, і саме зараз ми є свідками події, яка сприятиме внесенню Щедрика до ЮНЕСКО, як шедевр людства саме від Вінницької області.

Вінниччина здавна славиться високим рівнем хорового мистецтва.

Сьогодні на нашій площі – кращі хорові, вокальні колективи нашої області. Серед них, славетні колективи, які прославляють нашу Вінниччину в Україні і далеко за її межами.

Я дякую усім, хто сьогодні долучиться до нашого проекту, продемонструє високу виконавську майстерність і підтримає нашу ініціативу та історичну подію.Дякую усім хто сьогодні з нами!

Надзвичайно символічно, що наша акція відбувається у Подільському Версалі - на площі палацу Потоцьких, який з 2020 року включений до програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Встановимо рекорд України!

#великебудівництво_вінниччина

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь