ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні земляки, дорогі друзі!

Дата: 28.06.2021 09:28
Кількість переглядів: 122

Сердечно вітаю всіх жителів Тульчинщини з великим державним святом – 25-ю річницею Конституції України.  

28 червня 1996 року увійшов в новітню історію нашого народу як один з найважливіших кроків на шляху досягнення рівня правової європейської країни. Цей день — один з найвизначніших державних свят, що символізує національне єднання, незалежність та демократію. Основний Закон покликаний захищати права людини, її життя і здоров'я, честь та гідність, гарантувати безпеку й недоторканість.

Та виявилося, що одержати найбільш прогресивну в світі й соціально зорієнтовану на потреби людини Конституцію нашої держави, замало. Потрібно ще навчитися захищати її.

У той час, коли російський агресор порушує цілісність та недоторканність кордонів суверенної України, коли в руїнах лежать українські міста та села, коли тисячі захисників Вітчизни привозять  до рідних домівок під грифом «Вантаж 200», українські патріоти повинні розуміти, що боротьба за конституційні принципи не закінчується в окопах Луганщини та Донеччини.

Очищення країни від корупції та впровадження вкрай необхідних прогресивних проєвропейських реформ мають створити передумови переходу задекларованих Конституцією прав та свобод у реальні  норми життя громадян України.

Сьогодні, втілюючи в життя положення Основного Закону, ми згуртовуємося навколо ідеї економічного та духовного відродження України, подолання усіх кризових явищ. Наша правова свідомість, наші юридичні знання, наше вміння і бажання керуватися у повсякденному житті нормами чинної Конституції – ось той реальний шлях до процвітання і прогресу українського суспільства.

З нагоди Дня Конституції зичу всім жителям району міцного здоров’я, щастя, миру і добробуту. Нехай радість і достаток завжди панують у ваших родинах!

З повагою,

Голова районної державної адміністрації        Олександр Гаврилюк

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь