ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Фінал відкритого чемпіонату Тульчинського району серед аматорських команд сезону 2020-2021 року

Дата: 29.06.2021 11:26
Кількість переглядів: 133

Матч  10 туру відкритого чемпіонату Тульчинського району серед аматорських команд сезону 2020-2021 року між ганнопільським «ФЕНІКСОМ» та тульчинським «ТИТАНОМ» став завершальним у турнірі.

Свято футболу вдалося по-справжньому. Чисельні вболівальники  стали свідками безкомпромісної боротьби, видовищних комбінацій та зливи забитих м’ячів.

У підсумку  - перемога «ФЕНІКСУ» з рахунком 6:1.

Одразу після гри відбулася церемонія нагородження за підсумками чемпіонату за участі перших осіб Тульчинської територіальної громади і району Валерія Весняного, Олександра Гаврилюка, Сергія Чепернатого, Геннадія Приймака, Олени Швець  та Михайла Цюпри.

Команда «ФЕНІКС» (с. Ганнопіль),  під бурхливі аплодисменти  уболівальників-односельчан, отримали золоті медалі та красень-кубок чемпіонату.

Завдяки  технічній перемозі над вапнярським «САТУРНОМ» та поразці «ТИТАНУ», срібло здобула молода амбітна команда «ВІДРОДЖЕННЯ» з смт. Кирнасівка, а бронза цьогоріч у «ТИТАНА».

Також кожна з команд отримала по високоякісному футбольному м’ячу, а кращі гравці кожної із команд були відзначені пам’ятними дипломами та статуетками у кількох  номінаціях.

Восени Тульчинська спортивна громадська організація  «Міська федерація футболу» планує проведення  чемпіонату району за його новими межами після завершення адміністративно-територіальної реформи.

Отримана попередня згода на участь у чемпіонаті 10 команд-учасниць.

А у літнє міжсезоння планується  проведення чемпіонату району з літнього футзалу Кубку та Суперкубку Тульчинського району з футболу.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь