ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Янголом злетів у вись…

Дата: 24.08.2022 14:43
Кількість переглядів: 208

Даючи відсіч російським окупантам біля населеного пункту Опитне Покровського району Донецької області, віддав своє життя на Батьківщину, Палій Володимир Олександрович, 07 вересня 1966 року народження, жителя смт.Томашпіль.

Під час виконання бойового завдання по виявленню та знищенню сил противника, 21 серпня отримав поранення не сумісне з життям.

Солдат, Палій Володимир Олександрович був навідником третього механізованого відділення другого механізованого взводу першої механізованої роти другого механізованого батальйону.

 У пам’яті кожного, хто знав Володимира Олександровича він залишиться доброзичливим, чесним, мужнім і відважним Сином України.

Тульчинська районна військова адміністрація співчуває сім’ї, родини, друзям покійного, розділяємо гіркоту вашої втрати та сумуємо разом з вами.

Ми в скорботі за кожним українцем, який віддає своє життя за наше з вами мирне небо та схиляємо голови перед їхнім неоціненним подвигом. Світлий, добрий спомин про звитяжного захисника України назавжди залишиться в наших серцях та спогадах.

Вічна та світла пам'ять Герою України!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь