ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вічна пам’ять та Слава Герою!

Дата: 23.01.2023 12:34
Кількість переглядів: 123

Ми втратили ще одну добру та щиру людину, вірного сина України, але світла пам’ять про нього ніколи не згасне у наших серцях. Янголом неба став Зеленько Сергій Михайлович, 24 жовтня 1972 року народження, житель с.Студене Студенянської громади.

Солдат Зеленько Сергій Михайлович був водієм-слюсарем майстерні регламенту та ремонту ремонтного взводу агрегатів ремонтної роти двигунів та агрегатів ремонтно-відновлювального батальйону.

Сергій Михайлович був призваний 13 червня 2022 року до Лав Збройних Сил України за мобілізацією третім відділом Тульчинського РТЦК та СП. 21 січня 2023 року наш земляк помер.

Тульчинська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття родині, близьким, побратимам та друзям, усім хто знав Сергія Михайловича. Розділяємо ваше горе та сумуємо разом з вами. Світлий, добрий спомин про звитяжного Воїна-захисника України назавжди залишиться в серцях та спогадах його бойових побратимів, рідних і земляків!

Ми не маємо права на забуття. Ми маємо пам’ятати, шанувати і ніколи не забувати про подвиг нашого Героя, який віддав життя за Батьківщину.

Вічна пам’ять та Слава Герою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь