ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Кваліфікована реабілітація – запорука відновлення

Дата: 02.02.2023 12:03
Кількість переглядів: 119

Напрям медичної реабілітації у сучасній медицині отримує надважливе значення. Людина, яка одужує після хвороби, а особливо – після операційного втручання, вимагає спеціалізованої медичної допомоги, яку фахівці влучно називають реабілітацією.

Саме тому, 1 лютого 2023 року начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк спільно із заступником Сергієм Чепернатим з робочим візитом відвідали лікарню відновлювального лікування, яка розташована в одній із громад району, аби очно переконатись в якості надання реабілітаційних послуг населенню. Головний лікар розповів про роботу закладу, ознайомив посадовців із напрямками діяльності та його фахівцями. Особливу увагу присутніх було зосереджено на оновленому залі фізичної терапії, в якому пацієнти отримують кваліфіковані послуги спеціалістів з фізичної терапії. Адже фізична терапія дозволяє повернути пацієнту гідну якість його життя.

Для ефективної роботи та лікування рухом зала оснащена:

тренажерними комплексами для всіх груп м'язів;

профілактором Євмінова;

шведською стінкою;

велотренажерами, орбітреками;

біговими доріжками;

балансирами-подушками;

балансувальними платформами;

степ-платформами;

гантелями, еспандерами тощо.

Після детального ознайомлення із потенціалом медичної реабілітації та фізичної терапії керівництво району переконалося, що персонал та керівництво лікарні активно працюють над вдосконаленням та поліпшенням роботи закладу. 

Окрім огляду лікарні, візит очільника району мав і гуманітарну місію. Начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк передав керівництву закладу візки для переміщення людей з обмеженими фізичними можливостями від Міжнародних партнерів Благодійного фонду «AVALON»  https://www.facebook.com/fundacjaavalon .

Наприкінці інспекційного огляду керівники району наголосили, що пріоритетом діяльності влади є соціальне благополуччя громадян, тож вони завжди будуть тісно співпрацювати з медичними закладами задля блага жителів району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь