ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дякуємо  нашим волонтерам

Дата: 07.02.2023 14:59
Кількість переглядів: 104

Одним з напрямків діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Тульчинщини  є підтримка громадської ініціативи стосовно провадження волонтерської діяльності на території району. При цьому стратегічним завданням визначено стимулювання розвитку волонтерської діяльності та активне залучення волонтерської допомоги  для підтримки Збройних Сил України, які сьогодні стоять на захисті незалежності та суверенітету нашої української держави.

7 лютого 2023 року в приміщені старостату села Дранки Тульчинської територіальної громади,  начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк та його заступник Сергій Чепернатий висловити вдячність та підтримку активній учасниці волонтерського руху на теренах Тульчинщини, жительці села – Тетяні Солоненко, яка з перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України, у власному помешканні розгорнула цілий гуманітарний штаб з підтримки Збройних Сил України. Як і в буденних справах на кухонному фронті,  активістку супроводжували:  Ніна Дмитрик та Віра Ярова її подруги та помічниці в благородній справі – приготуванні     різноманітних страв та смаколиків для наших мужніх Захисників та Захисниць.  Слова вдячності активістам волонтерського руху висловили  староста Дранського старостинського округу Ольга Миронишина та директор приватного сільськогосподарського підприємства  Микола Яськов.

«Бажаю всім козацького здоров’я, наснаги, родинного затишку,  благополуччя  та  скорішого миру»,  – на завершення сказала Тетяна Солоненко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь