ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Національна кампанія рекрутингу "Гвардія Наступу" в розпалі

Дата: 10.02.2023 14:27
Кількість переглядів: 107

В Україні стартувала національна кампанія рекрутингу «Гвардія Наступу», де прикордонники, поліція та Нацгвардія проводять набір добровольців у штурмові стрілецькі батальйони для реагування на загрози національній безпеці держави.

09 лютого 2023 року під головуванням Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова (Сергій Борзов - голова Вінницької ОДА) відбулась розширена нарада з очільниками районів області, керівниками обласного та районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Відповідно до отриманих доручень від очільника області, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, сьогодні особисто проінспектував центр  надання адміністративних послуг Тульчинської міської ради, аби пересвідчитись як організована робота щодо  набору до стрілецького батальйону Вінницької області.

Районною військовою адміністрацією було роздано друковану продукцію на всі територіальні громади району. Через голів територіальних громад, старостів громадянам району доведено інформацію де відбуваються записи  до штурмових бригад.

В центрах надання адміністративних послуг можна поспілкуватись з фахівцем того підрозділу Сил оборони, до якого кандидат хоче вступити.

Якщо потрібно обміркувати рішення, є запис онлайн: storm.mvs.gov.ua.

Тут заповнюється типова анкета кандидата і згодом підрозділи комплектування зв’яжуться із добровольцем для подальшої роботи.

Окрім цього, є телефон гарячої лінії - 0800100020, де можна проконсультуватися та отримати усю необхідну інформацію.

В Центрі   надання адміністративних послуг Тульчинської міської на інформаційних стендах розміщена  друкована продукція з якою кандидати ознайомлюють під час прийняття рішення.

Від початку оголошеної національної кампанія рекрутингу "Гвардія Наступу", до центру надання адміністративних Тульчинської міської ради звертаються  патріотично налаштовані громадяни, які прийняли для себе рішення служити в лавах Збройних сил України. Станом на 10 лютого 2023 року 13 чоловік подало документи.

«Наше спільне завдання – забезпечити необхідний рівень обороноздатності держави. З урахуванням ситуації це допоможе зупинити спроби ворога зламати нашу оборону, уникнути втрат серед цивільних, й нарешті, звільнити захоплені території. Тому не варто чекати активізації ворога, треба проявити ініціативу та долучитись до формування стрілецького батальйону Вінницької області, – наголосив Олександр Гаврилюк.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь