ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Виконання мобілізаційних завдань підприємствами, установами та організаціями Томашпільської та Вапнярської громадами

Дата: 28.02.2023 11:24
Кількість переглядів: 119

Після низки запланованих нарад в територіальних громадах району із найактуальніших питань воєнного сьогодення й на базі Томашпільської селищної ради відбулась зустріч із керівниками сільськогосподарських підприємств, установ та організацій Томашпільської та Вапнярської територіальних громад. В роботі якої взяли участь начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, заступник начальника РВА Михайло Мурга, начальник першого відділення Тульчинського РТЦК та СП, підполковник Роман Сватко, головний спеціаліст з питань мобілізаційної роботи апарату районної військової адміністрації Микола Лазарук.

Про виконання вимог чинного законодавства з питань бронювання військовозобов’язаних підприємств, установ та організацій інформував Микола Якович Лазарук. Головний спеціаліст з питань мобілізаційної роботи детально ознайомив учасників наради з порядком бронювання військовозобов’язаних згідно із переліком професій та посад, які можуть здійснюватися через Тульчинський РТЦК та СП. Також увагу присутніх було акцентовано на  вимогах постанови Кабінету Міністрів України від 27 січня 2023 р. № 76 щодо бронювання військовозобов’язаних за списком.

Керівникам сільськогосподарських підприємств Томашпільської та Вапнярської громад було доведено алгоритм їхніх дій щодо бронювання військовозобов’язаних  в особливий період.

Начальник  першого відділення Тульчинського РТЦК та СП Роман Сватко детально ознайомив присутніх з порядком організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів. Довів наказ начальника районної військової адміністрації щодо ведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з працівниками органів місцевого самоврядування, на яких покладено обов’язки з ведення військового обліку. Даним наказом затверджено графіки проведення звірки облікових даних підприємств, установ та організацій, виконавчих органів сільських, селищних та міської рад та план перевірок стану ведення військового обліку та бронювання підприємств, установ та організацій, виконавчих органів місцевого самоврядування.

Керівники сільськогосподарських підприємств громад району отримали відповіді на низку хвилюючих питань, які є актуальними в реаліях воєнного стану.

Начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк підвів  підсумки зустрічі та виказав впевненість у загальному позитивному результаті з виконання поставлених завдань. Окремо зупинився на  визначених завданнях щодо призову по мобілізації людських та транспортних ресурсів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь