ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось чергове засідання оперативного районного  штабу

Дата: 01.03.2023 09:30
Кількість переглядів: 125

28 лютого 2023 року відбулось розширене засідання оперативного районного  штабу з головами територіальних громад району, в якому взяли участь заступники начальника районної військової адміністрації Володимир Скалій, Михайло Мурга та Сергій Чепернатий, заступник начальника Тульчинського РТЦК та СП майор Ігор Ярмоленко, командири  ДФТГ, керівники силового блоку. Відкрив та вів засідання очільник району Олександр Гаврилюк.

Перед початком роботи штабу, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк надав слово заступнику начальника Тульчинської РВА Сергію Чепернатому та начальнику відділу цифрового розвитку, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату РВА Тетяні Бакумі, які доповіли про особливості реалізації інформаційної політики району, взаємодію з територіальними громадами району.

Заступник начальника Тульчинського РТЦК та СП майор Ігор Ярмоленко представив нових начальників відділень Тульчинського РТЦК та СП.

Так, тимчасово виконуючим обов’язки начальника першого відділу Тульчинського РТЦК та СП став майор В’ячеслав Рюзяк, другий відділ Тульчинського РТЦК та СП очолив підполковник Володимир Мороз, начальником третього відділу Тульчинського РТЦК та СП призначено підполковника Романа Сватко.

На засіданні оперативного штабу району було розглянуто спектр питань з підготовки обороноздатності району в розрізі кожної територіальної громади.

За підсумками засідання оперативного районного  штабу відповідним особам було дано доручення щодо порядку денного. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь