ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вінницькі медики адаптувались до реалій війни, - Сергій Борзов

Дата: 02.03.2023 15:44
Кількість переглядів: 119

Начальник ОВА Сергій Борзов зазначив, що з перших днів повномасштабного російського вторгнення на Вінниччині створений єдиний медичний простір військово-цивільної  медицини. До нього увійшли 24 медичні заклади області.Фото без опису

Також запрацював гуманітарний медичний хаб Вінницької обласної військової адміністрації, який отримав 380 тонн допомоги від міжнародних партнерів, спонсорів, волонтерів.

«У минулому році за рахунок державних коштів на суму понад 109 млн. гривень закупили обладнання, а кошти з обласного бюджету у розмірі 13 млн грн спрямували на створення резерву лікарських засобів у закладах. Упродовж року медичні заклади області отримали 30 автомобілів з МОЗ України, 4 – як гуманітарну допомогу. - зауважив Сергій Борзов. - Треба сказати про те, що медична галузь відчула значне навантаження. Майже 42 тисячі ВПО звернулося за медичною допомогою».

Крім того, очільник області зазначив, що медичні заклади області мають на озброєнні 174 генератори, 29 станцій супутникового інтернету StarLink та 340 ноутбуків.

«На одному фронті воїни боронять територіальну цілісність української держави, на другому – медики рятують тих, хто цього потребує», - констатував Сергій Борзов.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь