ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сумна звістка, знову біль який розриває серце…

Дата: 02.03.2023 16:01
Кількість переглядів: 142

Триста сімдесят два дні триває повномасштабне вторгнення російської федерації.

Коли ворог підступно зайшов на нашу територію, Штонда Віталій Васильович, 09 липня 1989 року народження, уродженець смт.Піщанка став на захист Батьківщини.

Солдат Штонда Віталій Васильович був водієм вогнеметного відділення вогнеметного взводу роти радіаційного, хімічного, біологічного захисту.  Призваний третім відділом Тульчинського РТЦК та СП в 2021 році.

Віталій Васильович разом із побратимами пліч-о-пліч захищав територіальну цілісність держави, свою родину, кожного з нас.

29 березня 2022 року біля с. Олександрівка Херсонської області відбувся бій з окупантом. З того періоду наш Земляк рахувався безвісти зниклим.

Майже рік родина жила сподіваннями та продовжувала  пошук рідної кровинки. Сьогодні надія на те, що  Віталій Васильович живий зникла.

Наш Земляк-оборонець повертається на щиті до рідної домівки, де знайде  свій останній спочинок на малій Батьківщині. Така страшна ціна миру і волі, ціна наближення перемоги. Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі.

Тульчинська районна військова адміністрація висловлює щирі слова співчуття родині, друзям, побратимам, усім хто знав, цінував, поважав та любив нашого Захисника. Розділяємо біль вашої втрати та сумуємо разом з вами.

Вічна пам’ять та слава Герою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь