ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підтримка сімей загиблих Захисників Тульчинщини

Дата: 03.03.2023 15:53
Кількість переглядів: 120

Минув рік повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію нашої держави. Триста сімдесят три дні триває опір нескореної нації. Ми відвойовуємо своє, що належить нам по праву. Проте, ціна визвольної війни надто висока – це життя наших захисників та захисниць.

За дорученням начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова (Сергій Борзов - голова Вінницької ОДА), начальник РВА Олександр Гаврилюк спільно із своїми заступниками відвідують родини та сім’ї загиблих Захисників Тульчинщини. Під час яких, посадові особи надають кваліфіковану допомогу та роз’яснення з різного спектра питань, які турбують родини полеглих захисників.

«Ми всі в боргу перед загиблими захисниками й захисницями та зобов’язані підтримувати сім’ї, які втратили найдорожче», - зауважує очільник району.

"Такі зустрічі необхідно проводити частіше, для того, щоб ми могли оперативно реагувати та вирішувати проблеми і труднощі, які виникають у родин загиблих захисників. Переконаний, всі вони мають завжди відчувати нашу підтримку і допомогу, адже це – найменше, що ми можемо зробити для них у знак вдячності, поваги і в пам’ять про їхніх синів, чоловіків, батьків, які віддали своє життя за Україну», - зазначив Олександр Гаврилюк.

Також кожній родині загиблого захисника було передано слова підтримки та допомогу від очільника області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь