ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України

Дата: 04.03.2023 18:33
Кількість переглядів: 123

Сьогодні, 04 березня 2023 року  відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України. Вінниччину на Конгресі представили Начальник районної військової адміністрації Сергій Борзов (Сергій Борзов - голова Вінницької ОДА), міський голова м.Вінниці Сергій Моргунов та Іллінецький міський голова Володимир Ящук. Мали за честь бути присутніми онлайн і посадові особи Тульчинщини – начальник РВА Олександр Гаврилюк та його заступник Сергій Чепернатий, голова районної ради Василь Неборецький, голови територіальних громад району.

Увагу учасників Конгресу   було зосереджено на безпековій та гуманітарній ситуації на тимчасово окупованих  та деокупованих територіях України, плані відновлення енергетичної інфраструктури України, зруйнованої внаслідок терористичних атак росії та на стані реалізації проектів з відбудови об’єктів інфраструктури у регіонах, постраждалих внаслідок російської агресії.

На завершення засідання Конгресу Президент України Володимир Зеленський подякував представникам усіх гілок влади, партнерам за проведену роботу в 2022 році та за кроки, які здійснюються в поточному у напрямку Перемоги!

«Наші люди і всі люди світу бачать, що Україна – це потужна держава, суб’єкт. Україна вміє захищати життя. Так маємо діяти й надалі. Збільшувати можливості нашої держави й дуже швидко ухвалювати потужні рішення. Пришвидшувати перемогу», - зауважив Володимир Зеленський.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь