ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Бережка  Віталія Вікторовича нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня - посмертно

Дата: 08.03.2023 15:13
Кількість переглядів: 157

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, відповідно до Указу Президента України № 169/2022 від 25 березня 2022 року, солдата Бережка Віталія Вікторовича нагороджено орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Сьогодні, 08 березня 2023 року, в роковини загибелі нашого мужнього Воїна, заступник  начальника Тульчинської районної військової адміністрації Сергій Чепернатий спільно з начальником Тульчинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковником Ярославом Ліщиною та заступником Брацлавського селищного голови Андрієм Марчуком від імені Президента України Володимира Зеленського вручили Почесну відзнаку батькам - Віктору Петровичу та Ользі Павлівні.

Посадовці висловили слова безмежної вдячності за виховання достойного сина, відважного воїна, який поклав власне життя на вівтар перемоги нашої держави з російським агресором.

 «Жодна відзнака і нагорода не повернуть близьких та найдорожчих, але нехай вона стане свідченням відваги, мужності та самопожертви Героя. Нашим завданням – зробити усе, що у наших силах, щоб ніхто не був забутим, а ім’я кожного Героя залишалось у пам’яті прийдешніх поколінь», -  зазначив Ярослав Ліщина вручаючи відзнаку від імені Глави держави .

Бережок Віталій Вікторович, житель с. Забужжя Брацлавської громади, помер 8 березня 2022 року, захищаючи Батьківщину від російського окупанта.

Низький уклін та шана Герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь