ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Гинуть молоді, вмотивовані і найкращі…

Дата: 10.03.2023 08:46
Кількість переглядів: 169

Найкращі сини і доньки України жертвують усім зради нашого мирного та щасливого майбутнього. На жаль, і цього разу Тульчинську громаду не оминуло горе, горе, якому немає виміру. Окупант забрав життя Токаренка Руслана Валерійовича, 01 листопада 1987 народження, жителя с.Нестерварка.

Старший  солдат Токаренко Руслан Валерійович був старшим водієм десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти, призваний по мобілізації Тульчинським РТЦК та СП.
Під час проходження військової служби зарекомендував себе з позитивної сторони. Користувався авторитетом серед колег та підлеглих. Підтримував високий моральний дух у підрозділі, вникав в турботи оточуючих. Мав добрий рівень мотивації до військової служби та професійного вдосконалення. Саме такими словами характеризують Руслана Валерійовича командування та бойові побратими. 

08.03.2023 під час ворожого артилерійського обстрілу позицій поблизу м.Кремінна Сєвєродонецького району Луганської області наш Земляк загинув.

Герой завжди буде в наших серцях та молитвах, і ми повинні продовжувати пам'ятати про його службу та самопожертву. Нехай наші думки й молитви супроводжують Його душу на вічний спочинок.
Низько схиляємо голову в глибокій скорботі перед світлою пам’яттю Героя та висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та побратимам загиблого. Розділяємо невимовний біль важкої втрати.
Вічна пам’ять та шана Герою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь