ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

14 березня в Україні відзначають День українського добровольця

Дата: 14.03.2023 08:00
Кількість переглядів: 153

Це свято людей, які свідомо, за покликом власного серця, стали на захист Батьківщини. Саме ви, добровольці, солдати, волонтери, є спадкoємцями висoкoї слави українськoгo козацтва, адже захист рідної землі – найвища честь та покликання для вас.

Феномен добровольства завжди був притаманний українцям. Одним із перших таких прикладів можна назвати Запорозьку Січ — воєнізовану структуру з добровольчих батальйонів, які століттями боронили Україну. Інший яскравий приклад, але вже з нової історії України — легіон Українських Січових Стрільців, що теж формувався виключно на добровольчих засадах. А, під час Першої світової війни та Другої світової війни саме добровольці першими стали на захист вітчизни.

Саме завдяки добровольцям – їхній мужності, відданості національним інтересам і щирому патріотизму в 2014 році вдалося зупинити просування російського агресора, дати змогу мобілізувати сили в тилу й озброїти армію.

Цьогоріч через повномасштабну війну з боку росії славними добровольцями стане стільки українців, що їх вже не злічити! Це люди доброї волі, які за покликом серця роблять богоугодну справу – захищають Батьківщину, свій народ. По всій Україні вони зараз тримають оборону, захищаючи наш спільний дім. 

Українські добровольці стали гордістю українського народу!

Сьогодні пліч-о-пліч з військовослужбовцями Збройних Сил України добровольці боронять українську землю від російської орди.

Ви - Герої України.

Тож прийміть щирі вітання з нагоди Дня українського добровольця із побажаннями завжди залишатися принциповими, мужніми. Бажаю вам, шановні захисники-добровольці, міцного здоров’я, щастя та злагоди у родинах, удачі у всіх починаннях та мирного неба на нашій землі!

Начальник районної військової  адміністрації                                    Олександр ГАВРИЛЮК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь