ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Маємо подбати про кожного захисника і захисницю, які віддали своє здоров'я в ім'я захисту Батьківщини, - Сергій Борзов

Дата: 14.03.2023 16:03
Кількість переглядів: 106

Начальник ОВА Сергій Борзов ініціював програму підтримки та допомоги особам, які отримали важке поранення (травму, захворювання) під час оборони України та їх сім'ям.

«Це наш обов’язок та наша відповідальність перед ними. Маємо відвідати та поспілкуватись із кожним таким героєм та його сім'єю, щоб підтримати та допомогти їм. Організувати весь обсяг медичних обстежень, вчасне направлення на спеціалізоване лікування та реабілітацію. Визначити потреби у догляді, в облаштуванні та засобах реабілітації та забезпечити їх отримання», - підкреслив Сергій Борзов під час наради з очільниками районних військових адміністрацій.

Начальник ОВА також додав, що також необхідно контролювати оформлення та призначення інвалідності, організувати максимальне проведення МСЕК через заочний розгляд або виїзні засідання за місцем проживання цих осіб.

У разі необхідності залучати до вирішення потреб наших захисників та їх сімей міжнародні, всеукраїнські та місцеві благодійні організації.

«Маємо зробити все, щоб наші Герої та їх сім'ї отримували усю необхідну підтримку та допомогу», - наголосив очільник області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь