ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітали з професійним святом

Дата: 17.03.2023 13:36
Кількість переглядів: 116

У березні місяці в Україні відзначають День працівників ЖКГ та побутового обслуговування населення. Сьогодні, перебуваючи з робочим візитом в Крижопільській громаді, очільник району Олександр Гаврилюк привітав працівників Комунального підприємства «Крижопільблагоустрій» смт.Крижопіль з професійним святом, яке вони відзначатимуть 19 березня 2023 року.

Перед колективом підприємства з вітальним словом виступили начальник РВА Олександр Гаврилюк та Крижопільський селищний голова Володимир Василишин.

«На ваші плечі покладено нелегкий тягар, адже плодами вашої праці є чистота, порядок, комфорт, благоустрій і життєдіяльність населених пунктів громади. Не лише у святковий день календаря, а й щодня ваші добрі справи варті особливої уваги та вдячності. Дякую вам за вашу роботу», - сказав очільник району вітаючи присутніх.

Керівник району та селищним головою від імені Начальника ОВА Сергія Борзова та голови обласної Ради Вячеслава Соколового вручили почесну грамоту Гуйван Галині Миколаївні – прибиральниці територій КП «Крижопільблагоустрій» за особистий внесок у розвиток житлово-комунальної галузі області, сумлінну працю та з нагоди Дня  працівників ЖКГ та побутового обслуговування населення.

За сумлінну працю, особистий внесок у сталу роботу житлово-комунальної галузі області в умовах воєнного стану та з нагоди Дня  працівників ЖКГ та побутового обслуговування населення грамотою управління розвитку територій та інфраструктури Вінницької ОВА нагороджено Білика Віталія Михайловича – начальника КП «Крижопільблагоустрій» смт.Крижопіль.

Кращих з кращих працівників підприємства було нагородженого грамотами селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь