ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Виїзний прийом в Студенянській  територіальній громаді

Дата: 24.03.2023 15:46
Кількість переглядів: 98

      З метою створення необхідних умов для реалізації конституційного права громадян на звернення, проведення прямого діалогу органів виконавчої влади та місцевого самоврядування з громадянами, кваліфікованого, об’єктивного і оперативного вирішення порушених питань, 22 березня 2023 року в Студенянській територіальній громаді  відбувся виїзний прийом громадян за участі начальника районної військової адміністрації Олександра Гаврилюка, начальника відділу юридичного забезпечення та супроводу діяльності органів місцевого самоврядування управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування Ніни Мончук, селищного голови Олексія Кирнасівського, його заступника Анатолія Максименюка, депутата сільської ради Олександра Токана,  директора Тульчинської філії Вінницького обласного центру зайнятості – Лідії Малюти та її заступника Ігоря  Забуранного.

         Представники центру зайнятості поінформували про зміни в законодавстві та реорганізацію центру зайнятості, ознайомили присутніх з урядовим  проектом “єРобота”, який передбачає надання українцям грантів для започаткування бізнесу, розвитку підприємництва та навчання. Даний проект спрямований на активізацію підприємницької діяльності та стимулювання створення робочих місць, зокрема для ВПО.

          Також обговорювалися питання і перспективи прийняття на роботу внутрішньо переміщених осіб, у таких випадках центр зайнятості компенсує роботодавцю розмір заробітної плати, яку він виплатив ВПО за 2 місяці.

          На прийомі громадян обговорювалися проблемні питання жителів громади.  Надано консультації, роз’яснення відповідальними особами РВА. Найважливіші питання взято на контроль профільних заступників

           Начальник РВА відвідав Дитячий будинок сімейного типу Сергія та Катерини Сузьків, які виховують 10 прийомних дітей. З головою сільської ради Олексієм Кирнасівського обговорили можливість встановлення паркану навколо будинку.

           Очільник району зустрівся з головою, членами правління та керівниками структурних підрозділів СВК «Прогрес»   та обговорив ряд робочих питань, зокрема проблеми  з водозабезпеченням на території громади



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь