ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Полкозака Андрія Андрійовича  нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня – посмертно

Дата: 28.03.2023 12:22
Кількість переглядів: 120

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, відповідно до Указу Президента України від 29 липня 2022 року № 541/2022 молодшого сержанта, Полкозака Андрія Андрійовича нагороджено орденом «За мужність»  ІІІ ступеня (посмертно).

28 березня 2023 року начальник Тульчинської районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк спільно із своїм заступником Сергієм  Чепернатим, начальником Тульчинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковником Ярославом Ліщиною, начальником групи МПЗ Тульчинського РТЦК та СП, підполковником Дмитром Слободянюком та Брацлавським селищним головою Миколою Кобринчуком від імені Президента України Володимира Зеленського вручили Почесну відзнаку батькам  Андрію Петровичу та Ганні Іванівні.

Учасники зібрання виконали Гімн України та хвилиною скорботного мовчання вшанували пам’ять полеглих захисників в російсько-українській війні.

«Дякую Андрію Петровичу та Ганні Іванівні за гідне та достойне виховання сина. Схиляємо голови перед неоціненним подвигом Андрія Андрійовича», - з такими словами до батьків звернувся начальник Тульчинської РВА Олександр Гаврилюк.

 «Сьогоднішня церемонія вручення ордена «За мужність» ІІІ ступеня батькам Андрія Андрійовича, це не просто церемонія – це прояв найвищої вдячності від імені всього українського народу нашому оборонцеві, чия мужність, мудрість на полі бою зберігають Україну, зберігають життя мільйонів наших громадян. Відчуваю гордість та пишаюся тим, що внесок нашого Героя-земляка оцінено на найвищому державному рівні», - сказав підполковник Ярослав Ліщина вручаючи нагороду батькам.

Після вручення  ордена, посадовці поклали квіти на могилі загиблого.

Полкозак Андрій Андрійович, житель с. Монастирське Брацлавської громади, загинув 26 травня 2022 року, біля населеного пункту Донецьке Донецької області під час захисту Батьківщини від російського агресора.

Сумуємо!

Пам’ятаємо!

Вічна Слава Герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь