ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вирішення проблемних питань Городківського ліцею №2

Дата: 06.04.2023 10:38
Кількість переглядів: 97

Начальник Тульчинської районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк,  заступник Сергій Чепернатий, начальник Тульчинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби  Юлія Щаблевська,  начальник відділу юридичного забезпечення та супроводу діяльності органів місцевого самоврядування управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування Ніна Мончук, працівники Городківської сільської ради  відвідали Городківський ліцей №2.

Очільник району та представники сільської ради  поспілкувалися з педагогічним колективом та директором навчального закладу,  обговорили ряд проблемних питань, які наявні в даному навчальному закладі та окреслили алгоритм подальшої роботи. Узгодили рекомендації, які за переконанням керівника закладу буде реалізовано найближчим часом задля комфортного навчання  учнів та роботи  педагогічного персоналу.

Начальник районного управління ГУ Держпродспоживслужби Юлія Щаблевська оглянула харчоблок та їдальню навчального закладу на відповідність встановленим вимогам та нормам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь