ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Знання! Закон! Честь!» – девіз правоохоронців-випускників ХНУВС, які поповнили ряди Національної поліції України

Дата: 12.04.2023 13:59
Кількість переглядів: 116

Сьогодні урочистий день у Харківському національному університеті внутрішніх справ -  випуск курсантів.

Попри війну, університет зберіг науково-педагогічний колектив, який продовжує готувати нові кадри для Національної поліції України. Частина – на Вінниччині. У чотириста тринадцятий день війни, вчорашні курсанти поповнили лави офіцерів поліції, приєднавшись до усіх поколінь захисників України.

Хвилиною мовчання присутні вшанували мужність, вірність та героїзм тих, хто поклав своє життя за єдність та незалежність України, а також усіх правоохоронців, які загинули під час виконання службових обов’язків.

У церемонії вручення дипломів правоохоронцям взяли участь заступник  Начальника ОВА Андрій Кавунець, голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий, Вінницький міський голова Сергій Моргунов, начальник ГУНП у Вінницькій області Іван Іщенко та проректор університету, полковник поліції  Сергій Бортник.

З успішним завершенням навчання та здобуттям професії правоохоронця привітав молодих офіцерів заступник Голови Національної поліції України, полковник поліції Геннадій Федорюк, який вручив дипломи з відзнакою кращим випускникам Харківського національного університету внутрішніх справ – відмінникам навчання.

«Знання, закон та честь!» - відсьогодні для вас це не лише гасло університету, а й життєвий принцип,- зазначив у вітальному слові до випускників Андрій Кавунець.- Ви вступаєте на службу у досить важкий час, на вас покладена величезна відповідальність. Але я переконаний, що ви впораєтесь. Будьте вірними присязі! Бажаю  успіхів, професійного зростання, і, найголовніше для нас усіх,  - перемоги нашій Україні".

Голова обласної Ради Вячеслав Соколовий також звернувся до молодих лейтенантів, підкресливши, що за час навчання в стінах університету вони здобули необхідний досвід, знання та вміння аби стати прикладом для молодших поколінь та берегти спокій і порядок.

Почесними грамотами обласної військової адміністрації та обласної Ради  за підготовку висококваліфікованих кадрів та  сумлінне служіння українському народові нагородили працівників університету.

Від Вінницької міської ради нагороди  кращим курсантам вручив міський голова Сергій Моргунов,  побажавши щоб від результатів їхньої праці українці пишались роботою Національної Поліції.

З гордістю за поповнення у великій поліцейській роди долучився до вітань Начальник ГУ НП у Вінницькій області Іван Іщенко: «Впевнений, що кожен з вас зробить вагомий внесок у перемогу нашої держави, адже ви є частиною Сил оборони країни. Вірю, що всі здобуті знання ви вдало використаєте на благо нашої держави».

Варто зазначити,що у ХНУВС навчаються курсанти з Вінницької, Харківської, Донецької, Миколаївської, Полтавської, Херсонської та низки інших областей.

Вінниччина пишається вами!

Разом переожемо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь