ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Брацлавській громаді відбувся виїзний прийом громадян

Дата: 13.04.2023 10:42
Кількість переглядів: 114

З  метою забезпечення реалізації конституційного права громадян на звернення, проведення прямого діалогу органів виконавчої влади та місцевого самоврядування з представниками громад, кваліфікованого, об’єктивного та оперативного вирішення порушених ними питань 12 квітня 2023 року відбувся виїзний прийом громадян керівництвом  Тульчинської РВА  за участі начальника Олександра Гаврилюка, його заступника Сергія Чепернатого, начальника відділу архітектури, просторового розвитку, житлово-комунального господарства та інфраструктури - головного архітектора району Миколи Шевчука, начальника відділу юридичного забезпечення та супроводу діяльності ОМС управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування Ніни Мончук та спеціалістів служби у справах дітей РВА.

Виїзна комісія вислухала активних жителів громади, які підняли актуальні питання щодо життєдіяльності Брацлавщини в період воєнного стану та ряд зауважень і пропозицій до керівництва громади. Олександр Гаврилюк поцікавився в Миколи Кобринчука ступенем виконання звернень громадян попереднього прийому.

З метою  зустрічі з родинами захисників та захисниць громади виїзний прийом очільником району продовжився в Монастирському, Вишківцях та Забужжі. Керівництво районної військової адміністрації взяло за мету системно  проводити такі зустрічі в кожній громаді району.

Посадові особи почули кожного члена родини, підтримали словом, надали консультації та відповіді на проблемні питання. Ряд актуальних питань що потребують оперативного вирішення взято на особливий контроль.  «Ми розуміємо, що сьогоднішня допомога – це лишень маленький жест шани і поваги до ваших найрідніших людей, які ризикуючи життям наближають переможний мир та спокій  в нашій державі. Перед захисниками і захисницями нашої держави усі ми в неоплатному боргу, тому чуємо кожного, намагаємось миттєво реагуємо на ваші проблеми, низько вклоняємось нашим Героям-оборонцям», - підкреслив Олександр Гаврилюк.

Підтримуючи ініціативу Начальника ОВА Сергія Борзова та обласного гуманітарного штабу щодо підтримки родин захисників та захисниць на сесії Брацлавської територіальної громади було виділено кошти в сумі дев’яносто п’ять тисяч гривень на придбання двісті одинадцяти продуктових наборів. На запевнення голови громади Миколи Кобринчука дану роботу буде продовжено далі спільно з депутатським корпусом.

На передодні Великодніх свят, у спільній молитві із Вишківецькими вірянами Православної Церкви України запалили свічки за життя, здоров’я, швидку Перемогу України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь