ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Олександр Гаврилюк провів апаратну нараду з працівниками РВА

Дата: 13.04.2023 12:46
Кількість переглядів: 108

Сьогодні, 13 квітня 2023 року відбулась апаратна нарада за участю заступників начальника РВА  Сергія Чепернатого, Володимира Скалія, керівника апарату Тетяни Найди, начальників управлінь, відділів та головних спеціалістів. Відкрив та вів нараду начальник районної військової адміністрації  Гаврилюк Олександр Анатолійович.

Перед початком наради,  очільник району представив колективу Муху Аллу Іванівну, яка буде працювати в секторі з питань оборони та цивільного захисту головним спеціалістом.  Олександр Анатолійович побажав Аллі Іванівни плідної роботи на займані посаді.  Також начальник РВА привітав з ювілеєм Богача Миколу Володимировича - начальника управління соціального захисту населення РВА та вручив подяку імениннику.

Олександр Гаврилюк  підвів проміжні  підсумки за результатами виїзних прийомів громадян, заслухав колег щодо їх вирішення.

Заступник начальника РВА Сергій Чепернатий та начальник відділу цифрового розвитку, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Тетяна Бакума проінформували присутніх про виконання завдань інформаційної політики.

Керівник апарату РВА Тетяна Найда доповіла, що відповідно до плану діяльності з внутрішнього аудиту, аудит було проведено в архівному відділі та управлінні соціального захисту населення . У першому півріччі 2023 року заплановано перевірку відділу архітектури, просторового розвитку, житлово-комунального господарства та інфраструктури з реалізації державно політики у сфері архівної справи та діловодства, а у другому півріччі служби у справах дітей РВА щодо ведення бухгалтерського обліку, складання звітності.

Кадрова служба районної військової адміністрації наголосила на підвищенні кваліфікації державних службовців шляхом отримання кредитів



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь